google my business logo

Met Google Mijn Bedrijf beheer je op een zeer eenvoudige manier je bedrijfsgegevens op Google en verhoog je in 5 minuten je online zichtbaarheid.
Zoek maar eens naar 'Drankenpaleis Lier' in Google en je ziet onmiddellijk hoe Google Mijn Bedrijf alle nuttige informatie laat zien en een groot deel van de pagina inneemt. Zelfs als je dit nooit hebt geactiveerd, is het goed mogelijk dat ook voor jouw bedrijf deze vermelding toch al bestaat. Door het zelf in handen te nemen, zorg je ervoor dat alle informatie correct is en dat je bedrijf zo goed mogelijk wordt gepresenteerd.

Schrijf reactie (0 Reacties)

SEO kleine bedrijven


Google SEO is echt niet alleen weggelegd voor grote multinationals, integendeel zelfs. Het woord SEO of Search Engine Optimization klinkt voor veel ondernemers als iets dat te moeilijk is om zelf te doen en te duur om uit te besteden. Maar is dat wel zo?

Schrijf reactie (0 Reacties)

instagram naamtag 5

Wat is de Instagram naamtag?


Met de Instagram naamtag wordt het nog makkelijker om iemand te volgen. De naamtag is eigenlijk een Instagram-visitekaartje dat je aan iemand kan tonen. Die ander scant jouw naamtag en kan je zo onmiddellijk gaan volgen. Het is eigenlijk een soort QR-code waarmee andere je profiel snel kunnen bereiken.

Schrijf reactie (0 Reacties)