bloggen ID4web

Wat is bloggen eigenlijk?

Een blog is een website of een aantal pagina's die deel uitmaken van een website waarop je regelmatig nieuwe content plaatst over een specifiek onderwerp.
Elk onderwerp is geschikt om een succesvolle blog te starten. Er zijn bv heel veel blogs over koken, mode, tuinieren of (ver)bouwen. Maar ook zakelijke onderwerpen zoals ondernemerschap of marketing zijn zeer geschikt om over te schrijven. Elk onderwerp is geschikt, zolang je er maar echt interesse voor hebt en er met passie en autoriteit over kan schrijven.

De meeste blogs worden geschreven door 1 persoon en geven vaak een persoonlijk kijk op het onderwerp. Daarnaast zijn er ook groepsblogs waarop meerdere personen schrijven rond 1 onderwerp.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)

tijd website 1

De website staat online en wordt vergeten.

De meeste ondernemingen zijn zich ondertussen wel degelijk bewust van het belang van een goede website. Vaak werd er serieus geïnvesteerd in een nieuwe site, er werd veel energie in gestoken, een copywriter onder de arm genomen, een fotograaf, noem maar op. De website gaat online….en dan valt het stil. Er worden geen nieuwsberichten of referenties meer aangevuld, de laatste update dateert al snel van een half jaar geleden.

Schrijf reactie (0 Reacties)

amazon webshop 

In het opzetten van een webshop kruipt veel tijd en energie en als die webshop dan eenmaal online staat, verwacht men vaak al heel snel een mooie verkoop. Maar dan blijkt dat de klanten de weg naar je webshop niet vinden en bestellingen komen al helemaal niet binnen. Wat is de oorzaak en wat kan je doen om het tij te keren?

Zorg ervoor dat je doelgroep
doelgroep

Een doelgroep is een specifieke groep mensen die je wil bereiken met jouw product of dienst. Het zijn de mensen die zich er het meest door aangesproken voelen. Hoe nauwkeuriger jij je doelgroep kan bepalen, hoe gemakkelijker het zal zijn om de juiste marketingacties te ondernemen.
je webshop vindt

Een webshop is niet gelokaliseerd in een drukke winkelstraat waar je voorbijgangers kan binnen lokken met een mooie etalage. Nee, je webshop bevindt zich online tussen miljoenen andere sites. Gewoon zitten wachten tot je webshop gevonden wordt, zal dus echt niet voldoende zijn.

Schrijf reactie (0 Reacties)