03beheer facebook

03beheer beheert als syndicus meer dan 7000 appartementen, studio’s, kantoren en winkels in Antwerpen en ruime omgeving.

Hoe kan een syndicus gebruik maken van online marketing en sociale media?

03beheer wil via online marketing vooral meer online zichtbaarheid en naamsbekendheid creëren. In eerste instantie werd dan ook de website aangepakt. De website vormt immers de kern van hun online marketing, die moet dus 100% in orde zijn.

Vervolgens bekeken we welke sociale media kunnen ingezet worden om de expertise van 03beheer meer onder de aandacht te brengen en om meer bezoekers op de website te krijgen.
Een Facebook en LinkedIn bedrijfspagina werden opgezet, beide zeer geschikt om naamsbekendheid te creëren.

Berichten promoten op Facebook.

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik niet zo’n fan ben van het promoten van berichten op Facebook. Wil je een echte campagne voeren, dan maak je echt beter gebruik van advertentiebeheer wat zeer uitgebreide mogelijkheden biedt. Meer daarover lees je hier.

Maar er zijn altijd uitzonderingen.
Wekelijks plaatsen we op de website van 03beheer een nieuw blogartikel en dat blogartikel delen we vervolgens zowel via Facebook als LinkedIn. Het doel daarvan is de expertise van 03beheer in de kijker te zetten en meer bezoekers naar de website te trekken.
Met een redelijk nieuwe Facebookpagina is het echter niet zo eenvoudig een groot bereik te krijgen.

Verdubbelen van het aantal websitebezoekers.

Er werd eerst via advertentiebeheer een relevante, nieuwe doelgroep opgezet en vervolgens werd wekelijk het blogbericht gepromoot, gedurende 1 dag voor een klein budget.
Op één maand slaagden we er zo in de aandacht van de juiste doelgroep te trekken en het aantal bezoekers op de website te verdubbelen.

Schrijf je regelmatig blogartikelen dan kan het promoten daarvan via Facebook een uitstekende methode zijn om een groot publiek te bereiken en je expertise in de markt te zetten.

Benieuwd of het ook voor jou kan werken, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.