Meer resultaat met je website en online marketing

Heb je wel een website maar haal je er geen resultaten uit?
Heb je de indruk dat alle inspanningen die je in sociale media en nieuwsbrieven investeert verloren moeite is?
Zie je door het bos de bomen niet meer en heb je geen idee hoe je op internet ook nieuwe prospecten en klanten kan aanspreken? Lees dan zeker verder.

De meeste websites worden gemaakt zonder een echte doelstelling waardoor bezoekers ook geen actie ondernemen. Online marketing wordt opgestart zonder duidelijk plan. Budgetten en resultaten worden niet opgevolgd en bijgestuurd waardoor het effect van al die inspanningen beperkt blijft en je vooral frustratie voelt.

Nochtans geloof ik heilig in de kracht van online zichtbaarheid en daarom leer ik je graag hoe je het internet op een eenvoudige manier slim en succesvol inzet. Je website vormt daarbij het centrum en moet je bezoekers aanspreken en overtuigen. Samen maken we jouw website onweerstaanbaar zodat bezoekers zich sneller inschrijven op je nieuwsbrief of evenement, contact met je opnemen of een aankoop doen. Daarnaast bekijken we hoe we je website kunnen optimaliseren voor Google en welke kanalen we kunnen inzetten om constant een nieuwe stroom bezoekers te krijgen op je website.

Door de juiste kanalen te kiezen en een goed plan te maken kan je ook zonder technische kennis resultaat halen met je website en online communicatie. Samen bekijken we hoe jij te werk wil gaan, wat je zelf wil gaan doen en wat je eventueel wil uitbesteden. Geen hocus pocus, gewoon starten en stapje voor stapje uitbouwen naar beter resultaat!

Over Martine

martineMijn naam is Martine Van der Perren en ik ben webdesigner en online marketeer.
Op 26-jarige leeftijd werd ik zelfstandig grafisch ontwerper in bijberoep omdat ik merkte dat ik op grote reclamebureaus mijn draai niet vond.  Ik werk graag op maat van de klant en hou van een eerlijke en open communicatie. Mijn bedrijfje ging al gauw zeer goed lopen en na 2 jaar werd ik volledig zelfstandig.

Na een zakelijke samenwerking die slecht uitdraaide, kwam mijn bedrijf in 2011 in stormweer terecht. Op zoek naar nieuwe klanten en een nieuwe start ging ik mij concentreren op webdesign en optimalisatie voor Google. Ik volgde cursussen en ging als een gek boeken lezen over online marketing.
Met vallen en opstaan leerde ik wat werkt en niet werkt en begon ik me te realiseren dat ik met die kennis ook andere ondernemers kan helpen die met dezelfde problemen worstelen en het internet willen inzetten om te groeien.

Kleine bedrijven en zelfstandigen huren mij nu in om een nieuwe website te maken of een bestaande website te optimaliseren. Daarnaast kan je beroep doen op mijn ervaring om een online marketing planning op te maken zodat je constant een stroom van nieuwe bezoekers op je website krijgt. Afhankelijk van hoe jij graag werkt, neem ik je een deel van je online activiteiten uit handen of kan je bij mij terecht voor een opleidingen of marketingpadvies.

Wil je het liever zelf leren, kijk dan zeker eens op mijn pagina opleidingen. Ik ben erkend dienstverlener voor kmo-portefeuille waardoor je tot 30% korting kan krijgen op alle opleidingen.

Heb je zin om samen met mij aan de slag te gaan en van jouw website en online marketing een succesverhaal te maken? Boek dan hier alvast een Vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan of ik de juiste partner ben om je te helpen en hoe we dit best aanpakken.

Ben je vooral op zoek naar tips en tricks om zelf aan de slag te gaan, laat dan hier je naam en e-mail achter zodat ik je mijn meest waardevolle tips en updates kan toesturen.