Online Marketing voor KMO’s  & solopreneurs
die hun expertise willen verzilveren.

Word Top of Mind bij je ideale klant, claim je expertstatus en verhoog je omzet en winst.

Herken je dit?

Ben je online actief op verschillende kanalen maar ontbreekt er nog een echte strategie?

Ben je ervan overtuigd dat de resultaten van je online marketing beter kunnen ?

Ben je op zoek naar een systeem dat herhaalbaar, schaalbaar en meetbaar is en je bedrijf helpt groeien?

Verlang je naar…

Een marketingplan dat jouw aanbod onderscheidend in de markt zet, zodat de juiste klanten en opdrachten vanzelf naar je toe komen. Ja, je leest het goed, vanzelf…

Een eenvoudige strategie met simpele stappen die je keer op keer kan herhalen om je business te doen groeien.

Een marketingstrategie die je niet eindeloos energie kost maar je helpt je doelen te bereiken en gefocust te blijven.

Rust en eenvoud, zodat jij die #1 positie in je markt claimt en behoudt.

 

Wat je nodig hebt is niet steeds weer nieuwe acties en ideeën, maar een strategie die de juiste middelen inzet op het juiste moment en op de juiste plek, waardoor je de juiste klanten aantrekt, groei realiseert en rust ervaart.

 

Martine Van der Perren marketingstrateeg 03Van ideeën naar winstgevende strategie

Dit 1-op-1 traject is bedoeld voor straffe ondernemers die hun aanbod op punt hebben en klaar zijn voor the next level.

Je weet dat marketing belangrijk is en wil inzetten op een ijzersterke strategie die je de juiste klanten en opdrachten oplevert.

We vertrekken van de kennis, persoonlijkheid en kunde van jou en je team om je online te doen schitteren.
Want dáár zit je kracht.

 

Hoe werkt dit Coaching Programma?

We starten met een scherpe analyse van jouw doelgroep en haar behoeftes.

De customer journey brengt vervolgens in kaart welke reis jouw prospect aflegt voor hij overgaat tot aankoop en klant wordt. Je krijgt hierdoor inzicht in de behoeftes van je klant, je ontdekt de zwakke plekken in je marketing en detecteert hoe je meer samenhang kan creëren tussen de verschillende kanalen.

Je online marketing wordt daardoor niet alleen overzichtelijker maar ook eenvoudiger.
Je weet precies welke inspanningen nodig zijn om een ijzersterke strategie te bouwen.

Stap voor stap pakken we elk onderdeel van je marketingstrategie aan.
We selecteren de juiste tools om processen te vereenvoudigen en meer resultaat te halen in minder tijd. Zodat jij meer tijd en ruimte hebt om te focussen op je core business.

We zetten de nodige evaluatietools op die je permanent zicht geven op de resultaten van je inspanningen zodat je kan schalen en bijsturen waar nodig.

Ons doel is een winstgevende marketingstrategie die herhaalbaar, schaalbaar en meetbaar is en meegroeit met je bedrijf.

 

Martine Van der Perren marketingstrateeg 02Jouw marketingstrateeg

Mijn naam is Martine Van der Perren, ondernemer sinds 1991, online marketeer sinds 2015.

De voorbije jaren kwam ik met heel wat ondernemers in contact die veel energie steken in online marketing maar niet altijd de resultaten halen waar ze van dromen.

Met dit programma geef ik je een andere kijk op jouw online marketing en help ik je met het bouwen van een sterke strategie zodat je marketing echt voor je gaat werken en aantoonbare winst oplevert.

Geen ingewikkelde systemen meer een eenvoudige strategie gebaseerd op wat jou uniek maakt, op jouw kennis en expertise. Want daar zit jouw kracht.

 

 

 

Wat klanten vertellen

 


Lobke Simoen, DasivetTom Segers, Acticor


Peggy Janssens, United Talent


Ik deed met Martine het KickStart traject voor online Marketing.
Ik had wat weerstand omdat het toch wel een stevige financiële investering is voor een opstarter als ik. Een goed voorafgaand gesprek met haar deed me vertrouwen dat dit net hetgeen was dat ik nodig had. En dat klopte. Ik leerde enorm veel bij over wat te doen en wat niet te doen om mijn website klantvriendelijker en vooral google-vindbaarder te maken. Ook kwamen sociale media, email marketing voldoende aan bod.

De KickStart dag was heel goed voorbereid en geen vraag was teveel. Martine is ook een aangename persoon om zo een dag mee door te brengen. Ze komt gevat met kennis van zaken en de nodige humor uit de hoek. Ze stelde ook mijn soms jawel verouderde opvattingen over online marketing in vraag. Ze liet me zakken in mijn interne weerstand zonder oordeel om me er dan met vernieuwde blik te laten uitkomen. En dat bleek dus net datgene wat ik nodig had.

Ik geef me nu de nodige tijd om alle aanbevelingen, en dat zijn er heel wat, in de praktijk om te zetten.

Erik Van Horen, SchaduwCoach


Ik heb Martine leren kennen tijdens een marketing bootcamp waarna ik beroep gedaan heb op haar expertise in online marketing. Ze heeft voor mij verschillende FB en Google ads campagnes opgezet die succesvol waren en nadien heeft ze me ook begeleid in het concretiseren van een degelijk marketingplan. Met haar steun en professionaliteit heb ik mijn bedrijf goed kunnen uitbouwen en richting geven voor de toekomst.
Luc, feluce


Martine heeft me uitstekend begeleid om de eerste versie van een salesfunnel op te zetten waarin paid ads een belangrijke rol speelden. Ze adviseerde me heel concreet bij het aanmaken van advertenties op FB en LinkedIn, waardoor ik die zelf een stuk beter kan beheren, en misschien belangrijker: ze coachte me in ruimere zin bij het bedenken van de funnel: wanneer bied je wat aan, voor welke prijs etcetera. Daarnaast heeft haar advies (overzichtelijk rapport) ervoor gezorgd dat onze site netjes in orde is voor Google én bezoekers. Martine is een voorbeeld van een deskundige en betrouwbare partner waar ik zeker nog beroep op zal doen. Bedankt!
Jelle Annaars & Elizabeth Van den Bergh


 

 

Coaching Programma met uniek stappenplan

Elk bedrijf is anders en mijn programma is steeds maatwerk.
We gaan op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt en bouwen een gepersonaliseerd marketingsysteem dat jou helpt met het bereiken van je doelen.

  • We starten met de marketing KickStart waarin we in 7 stappen het fundament bouwen van jouw marketingstrategie. Ben je een starter en ga je daarna graag zelf aan de slag dan is deze KickStart de perfecte basis.

  • Ben jij een gedreven ondernemer en ben je klaar voor een flinke upgrade van je bedrijf, dan gaan we vervolgens samen aan de slag en implementeren we doelgericht  jouw marketingstrategie.

  • We kijken naar je website, e-mailmarketing, social media en online advertising maar ook naar je branding en offline communicatie.

  • Ik deel al mijn kennis, tools en ervaring met je en reik je de juiste handvaten aan om elke stap efficiënt aan te pakken.

 

Marketing KickStart

In de Marketing KickStart leggen we in een uniek 7 stappenplan het fundament van je marketingstrategie:

Stap 1: Evaluatie huidige situtatie

We starten met het in kaart brengen van de huidige situatie. Welke kanalen worden al gebruikt, welke resultaten levert dat op en waar loop je vast?

Stap 2: Wat onderscheid jou van je concurrent?

We gaan op zoek naar wat jouw USP’s (Unique Selling Proposiotions) zijn.
Je USP’s zijn namelijk de argumenten waarmee je potentiële klanten overtuigt om voor jou te kiezen en niet voor je concurrent. Vaak zijn dat kleine dingen maar juist die kunnen voor jouw klant het grote verschil maken.

Stap 3: Ken je doelgroep

Het bepalen van je doelgroep is essentieel voor je succes.
Is je doelgroep te breed dan is het niet helder tot wie je spreekt. Je communicatie wordt daardoor onduidelijk en niemand voelt zich echt aangesproken.

Door precies te weten wie je ideale doelgroep is, krijg je scherpte in je marketing. Je weet precies welke tone of voice je moet gebruiken en hoe je de juiste klanten aantrekt.

Stap 4: Breng de klantenreis in kaart

Zijn je USP’s helder en weet je precies welke doelgroep je aanspreekt, dan kunnen we aan de slag met de klantenreis of de customer journey.
Hier wordt de basis van je marketingstrategie gelegd en ontdek je hoe je constant nieuwe prospecten aantrekt en hoe je potentiële klanten sneller overtuigd van je expertise of kwaliteit.

Stap 5: Website en SEO

Je website is jouw unieke plek op het internet. De plek om jouw bedrijf te profileren en je expertise in de verf te zetten zodat je de juiste klanten aantrekt.
We gaan die evalueren en optimaliseren op drie niveaus:
• Je website moet gemakkelijk gevonden worden door jouw potentiële klanten.
• De bezoeker moet de info vinden die hij zoekt en goesting krijgen om in te gaan op jouw aanbod.
• Je website moet ingericht zijn op het realiseren van jouw doelen.

Stap 6: Branding

Dekt jouw logo en huisstijl de lading nog?
Past je branding nog bij het bedrijf en wordt ze consequent toegepast?

Online heb je ongeveer 2 seconden om een goede eerste indruk te maken en je potentiële klant ervan te overtuigen dat het de moeite waard loont om verder te kijken.
Op dat moment maakt een sterke branding het verschil.

Stap 7: Plan van aanpak

Jouw roadmap met duidelijke omschrijving van je marketingdoelstellingen, waar je naartoe wil en hoe je dat doel gaat bereiken.
We bepalen de prioriteiten en bekijken op welke termijn je de doelstellingen kan realiseren.


Marketing Implementatie

Uitwerken, Optimaliseren en Implementeren

Staat de basis op punt, dan pakken we elk onderdeel van jouw strategie verder aan. We starten met optimaliseren en implementeren.

We organiseren meer traffic naar je website en verhogen de conversie van je marketing.
We plannen daarbij zowel op korte als lange termijn.

Ook je offline marketing komt aan bod.
We stemmen offline en online op elkaar af om meer resultaat te realiseren.

Waar nodig organiseren we interne opleidingen zodat jij en je medewerkers de juiste kennis hebben om met de verschillende tools professioneel te werken.

Evaluatie

Tenslotte evalueren we regelmatig het traject, bespreken we de resultaten en de behaalde doelen.
We kijken verder vooruit en brengen in kaart hoe je marketingstrategie verder kan groeien en geoptimaliseerd kan worden.

 

Martine Van der Perren marketingstrateeg 05

Klaar om jouw #1 positie te claimen?

Wil jij de beste zijn in je markt en die positie verzilveren?
Besef je dat next level marketing geen nice to have maar een must have is?

Zet dan nu de eerste stap, vraag een gratis kennismakingsgesprek met mij aan en ontdek welke kansen ik zie voor jou marketingstrategie.

 

Ja, ik wil graag kennismaken