Misschien heb je geen idee hoe je sociale media (beter) kan inzetten om je doel te bereiken?
Of misschien ben je actief op verschillende kanalen maar kost het je vooral veel tijd en levert het weinig op?

Veel ondernemers zijn op 4 of 5 kanalen tegelijk actief, maar zetten geen enkel sociaal medium echt professioneel in waardoor er weinig resultaat uit komt.

Ik help je in eerste instantie bepalen welke kanalen echt geschikt zijn voor jouw dienst of product zodat je je kan beperken tot 1 of 2 kanalen, die je dan professioneel gaat inzetten.
Ga je liefst zelf aan de slag, dan geef ik je de nodige opleiding zodat je precies weet wat je moet doen om resultaat te halen. Heb je te weinig tijd om zelf je sociale media te onderhouden? Dan zit ik graag met je samen om te bekijken hoe we efficiënt kunnen samenwerken en welke onderdelen ik van je kan overnemen.


Hoe ik je op weg help met sociale media:

 1. Doelstellingen bepalen

  We bekijken wat jouw doelstellingen zijn en welke resultaten jij wil bereiken via sociale media.

 2. Analyse van de bestaande situatie

  We bepalen welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw dienst of product.
  We analyseren de sociale media die al ingezet worden en bekijken hoe we die kunnen verbeteren.


 3. Strategie
  In deze fase bepalen we hoe we de verschillende kanalen gaan inzetten. Hoe vaak plaatsen we berichten, welke beelden gebruiken we, kunnen we met video werken, enz.

 4. Kanalen opzetten

  Hulp nodig met het opzetten van de kanalen? Geen probleem, ik zet je bedrijfspagina's op, controleer de instellingen en privacy settings, vul alle gegevens in en zorg voor een aantrekkelijk headerbeeld en een mooie profielfoto.

 5. Contentplanning

  Samen bekijken we welke inhoud interessant is voor je doelgroep en maken we een contentplanning voor de verschillende kanalen.

 6. Marketingplan en kalender
  
Het opstellen van een planning is de basis van een consequente opvolging. We bespreken wat voor jou de belangrijke data zijn, wanneer je acties wil plannen of evenementen wil delen en zetten die in je marketingkalender.

 7. Campagnes
  
Advertentiecampagnes zijn een uitstekend middel om je bedrijf een extra boost geven. Vooral Facebook biedt momenteel fantastische mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken voor een beperkt budget.

 8. Opleidingen

  Ga je graag zelf aan de slag met je sociale media en je advertentiecampagnes dan geef ik je een volledige opleiding zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn en hoe jij ze kan inzetten.

 9. Blijf up-to-date
  
Via onze nieuwsbrief of Facebookpagina blijf je constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

 10. Opvolging
  Loop je vast, haal je niet de gewenste resultaten of heb je wat feedback nodig. Je kan steeds bij mij terecht voor een helpende hand.

Contacteer ons voor een evaluatie van sociale media in functie van jouw bedrijf!