evaluatie herlimedical SEO opleiding  

Herli Medical is een jong bedrijf met een webshop voor medisch materiaal waar zowel professionelen als particulieren terecht kunnen.

Online boost

Het team is zich sterk bewust van het belang van SEO en online marketing als basis voor groei. Hoewel er al heel wat kennis aanwezig is in het team, zochten ze een expert om mee te kijken en opportuniteiten in kaart te brengen. In die zoektocht naar professionele ondersteuning kwamen ze via Google bij mij terecht.
Uit een voorbereidend gesprek bleek al snel dat er vooral nood was aan een praktisch gerichte opleiding waarmee het team zelf verder aan de slag kan.

Opleiding SEO

Vooraf werd een grondige SEO-scan gemaakt van de website. Vervolgens werd er een opleiding ingepland van 8 uur, verdeeld over 2 opleidingsdagen. De SEO-scan werd tijdens de opleiding gebruikt als basis.
Naast de technische aspecten kwam ook het optimaliseren van de content en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop uitgebreid aan bod. Daaruit kwamen zowel grote als kleine verbeterpunten die de komende maanden worden verder worden uitgewerkt en gerealiseerd.
Optimaliseren wil natuurlijk ook zeggen resultaten meten en opvolgen. Daarom werd de opleidingen afgerond met een overzicht van zowel gratis als betalende tools die daarvoor ingezet kunnen worden.

Reacties van Herli Medical

Enkelle reacties van de medewerkers die deelnamen aan de opleiding:


“Info werd op een zeer aangename en eenvoudig manier overgebracht. SEO is niet echt een makkelijk onderwerp, toch heb ik voor de eerste keer, dankzij uw manier van uitleggen, elk punt goed begrepen.”


“Het SEO-rapport is zeer duidelijk en een handige basis om mee aan de slag te gaan.”


“Super interessante opleiding. Zeer duidelijke manier van uitleggen, met veel geduld en passie”.


“De opleiding zal me helpen om gemakkelijker, rustiger en professioneler teksten te schrijven.”