website zaaldeclub

Zaal De Club

Zaal de Club is onderdeel van Clubhuis Club 3 in Bornem, een onafhankelijke organisatie die ijvert voor het welzijn van senioren.
In 2017 besloot Club 3 om zowel de grote als de kleine zaal open te stellen voor privé en zakelijke evenementen.
Een heel goed idee want beide zalen zijn niet alleen gezellig en stijlvol maar bovendien ook voorzien van een uiterst moderne en actuele infrastructuur.

De juiste doelgroep bereiken

Om het verhuur van de zaal te stimuleren werd besloten om een nieuwe website te laten maken en met die vraag kwam Tony bij mij terecht.
Voor er gestart wordt met een ontwerp is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de doelgroep en het doel van de website.

Voor Zaal de Club zijn er meerdere doelgroepen want de zaal is niet alleen geschikt voor privé feesten maar ook bedrijven en verenigingen kunnen er terecht voor verschillende evenementen. In de menubalk laten we die drie doelgroepen duidelijk terugkomen zodat het voor de bezoeker onmiddellijk duidelijk is waar hij de juiste informatie kan terug vinden.

Het doel van de website is uiteraard om nieuwe klanten aan te trekken en de bezoeker te stimuleren om een prijsofferte te vragen.

De juiste informatie delen

Sfeerbeelden zijn belangrijk en dus werden er verschillende fotogalerijen aan de website toegevoegd die constant kunnen aangevuld worden met nieuwe foto’s.
Maar naast beelden gaat de bezoeker ook op zoek naar informatie. Wat is er mogelijk, welke voorzieningen zijn er, wat kan je zelf regelen en waarvoor kan je beroep doen op Zaal De Club? Al die informatie werd verwerkt in de teksten en overzichtelijk gemaakt, rekening houdend met de drie doelgroepen.
Daarnaast kan je ook het zaalplan bekijken en prijslijsten downloaden.

Toekomstplannen

Heb je interesse in de zaal dan is het een logische stap om een offerte aan te vragen.
Momenteel loopt dit nog via het contactformulier maar de komende weken wordt er gewerkt aan een module waarbij de bezoeker een aantal parameters online kan ingeven. Die gegevens komen via Google Drive binnen bij Zaal De Club waarna zij op een heel eenvoudige manier een offerte kunnen genereren en doorsturen. Vanuit dezelfde file kan vervolgens het contract worden aangemaakt, maar ook de voorschotfactuur en de eindfactuur.
Op die manier maken we het voor de klant eenvoudig om een offerte te vragen en voor Zaal De Club wordt het een stuk eenvoudiger om offerte-aanvragen op te volgen en om te zetten in reservaties.

Website bekijken

Benieuwd naar de website en de zaal?
Bekijk dan hier de website van zaaldeclub.