ymtrans webdesign id4web

Tijd voor een website

Yves startte al in 2001 met een eerste trekker en vervoersopdrachten voor Delhaize. In de volgende jaar groeide het bedrijf en kwamen er stillaan trekkers bij.
Zijn echtgenote Karina was van bij het begin betrokken bij het bedrijf maar bouwde ondertussen een eigen carrière uit in de zorgsector. Toen zij in 2017 de beslissing nam om te stoppen in de zorg en mee in het bedrijf te stappen om YM trans verder uit te bouwen, kwam één en ander in stroomversnelling en moest er ook dringend werk gemaakt worden van een website en marketingstrategie.

Website transportbedrijf

Tijdens een eerste meeting werd uitgebreid besproken waaraan de website moest voldoen, dwz:
• welke functionaliteiten zijn nodig?
• welke sfeer moet de website uitstralen?
• welke informatie willen we brengen naar de bezoeker?
• welk doel willen we bereiken met de website en hoe kunnen we dat best realiseren?

Op basis van die bespreking werd een ontwerp gemaakt voor een eenvoudige, overzichtelijke website die past bij een jong en dynamisch bedrijf dat nog heel wat ambitie heeft.

Een website die meegroeit

Het voorbije jaar heeft het bedrijf al een flinke groei achter de rug. Een goede website moet eenvoudig kunnen meegroeien met het bedrijf en daarom werken wij steeds met een cms-systeem. Zo’n systeem zorgt ervoor dat we op eenvoudige wijze nieuwe pagina’s kunnen toevoegen en nieuwe functionaliteiten kunnen installeren. Kleine aanpassingen in teksten en beelden kan de klant ook steeds zelf doen.

Een eerste aanpassing kwam al eind 2018 na de verhuis naar een nieuw adres in Asse waar YM trans ook over stockageruimte beschikt. Deze nieuwe dienst werd momenteel eenvoudig bijgevoegd op de pagina transport. Mocht deze nieuwe dienst de komende tijd verder groeien en belangrijker worden, dan zal dit ook een extra menu-item worden, mogelijk met een extra pagina.
YM trans zal de komende jaren zeker verder groeien en de website, die groeit gewoon mee.

Dit schreef Karina op LinkedIn:
“Als zaakvoerder van YM Trans heb ik de hulp van Martine en ID4web ingeroepen om ons transportbedrijf meer naambekendheid te geven. Ik was snel onder de indruk van de creativiteit van Martine dat resulteerde in een nieuwe huisstijl met een origineel logo en een ‘to the point’ website! Martine combineert haar professionaliteit en service gerichtheid met een fijne persoonlijkheid. Ik heb veel van haar geleerd en kijk met plezier terug op onze samenwerking.”

De website van YM trans kan je hier bekijken.