03beheer website 2

03beheer te Antwerpen staat als syndicus garant voor meer dan 7000 appartementen, studio’s, kantoren en winkels.
Kom je binnen bij 03beheer dan maak je kennis met een jong, dynamisch bedrijf waar hard gewerkt wordt en waar iedereen zijn steentje bijdraagt om op een zeer professionele manier om te gaan met de complexe materie van mede-eigendom.

Meer halen uit de website

De dynamiek die zo voelbaar is als je de kantoren op de Belgiëlei binnenstapt kwam niet echt tot uiting op de website. Die was niet veel meer dan een online visitekaartje en zeker geen actief marketinginstrument.
Tijdens een eerste bespreking werd bekeken hoe we daar verandering in konden brengen en hoe we de website kunnen inzetten om meer naamsbekendheid te creëren voor 03beheer.

SEO en optimalisatie van de website

Eerst deden we een grondige SEO-check waaruit bleek dat de basis van deze Wordpress site prima was maar dat er wel een aantal verbeterpunten waren. Daarbij werd zowel gekeken naar de vindbaarheid voor de zoekmachines als naar het optimaliseren van de content voor bezoekers.

Op basis van de SEO-check werden volgende punten aangepakt:

✓ de homepage werd opnieuw ingericht
teksten werden herschreven op basis van de belangrijkste trefwoorden
metadata werden toegevoegd aan de verschillende pagina’s
Google Analytics werd geïnstalleerd
✓ de mobiele versie werd verbeterd
✓ er werd een blog toegevoegd zodat de website regelmatig van nieuwe content kan voorzien worden

Meer bezoekers op de website

Het resultaat van deze verbeteringen is onmiddellijk meetbaar dankzij Google Analytics. Ideaal zou natuurlijk zijn als we de resultaten van oktober dit jaar konden vergelijken met de resultaten van dezelfde periode het jaar daarvoor.
Helaas werd bij het ontwikkelen van de website Google Analytics niet geïnstalleerd waardoor we niet beschikken over de cijfers van oktober vorig jaar.
Analytics werd geïnstalleerd in april en toen hadden we ongeveer 500 gebruikers. Kijken we naar de cijfers van oktober dan zien we dat er momenteel al 1275 gebruikers geregistreerd werden, een verhoging van meer dan 250%.

Die verhoging is voor een groot deel te danken aan de betere vindbaarheid in de zoekmachines maar ook het inzetten van sociale media speelt een belangrijke rol. Daarover lees je meer in dit artikel over 03beheer op sociale media.

Meer weten over SEO en wat het kan betekenen voor jouw website? Lees dan hier verder.