Meer online zichtbaarheid voor Findlay's Diner

findlaysdiner

 

Tijdens de opleiding bij Carl Van de Velde maakt ik kennis met Barbara, die zeer gedreven bezig is met gezonde voeding voor honden en katten.

Ze heeft een leuke winkel in Melsele waar ze met plezier advies geeft en je kan bij haar een consultatie boeken om de juiste voeding te bepalen voor je viervoeter.
Met haar kennis en enthousiasme overtuigt ze je al snel van de invloed van kwalitatieve voeding op de gezondheid van je huisdier. Zelf heb ik een poes die haar voeding heel slecht kon binnenhouden. Barbara gaf me totaal andere voeding mee en al na enkele dagen was er een duidelijke verbetering merkbaar. Ik ben dus alvast fan van haar producten.

Om als starter sneller te kunnen groeien wil Barbara graag meer investeren in online marketing zodat ze online sneller gevonden wordt door potentiële klanten.
Tijdens een coachingsessie van 1 namiddag bespraken we:

  • hoe de website kan geoptimaliseerd worden
  • hoe ze een waardevolle e-maillijst kan opbouwen
  • hoe er een Facebook campagne kan opgezet worden
  • en hoe ze aan de slag kan met nieuwsbrieven

Barbara schreef zich verder ook in voor mijn online training ‘Succesvol Adverteren op Facebook’ waarin ik al mijn kennis deel over Facebook Advertising.

 

Op het einde van de namiddag werd er een stappenplan opgezet waarmee Barbara aan de slag kan om haar bedrijf meer in de kijker te zetten.

Ik wens haar alvast veel succes en zal haar in de toekomst met plezier blijven coachen.

Heb je ook een huisdier en ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je hier doorklikken naar de website van Findlays diner of een kijkje nemen op de Facebook pagina.