petersmet websiteontwerp 2petersmet websiteontwerp 1

 

Website grootste sleuvenhakbedrijf van België.

Je website vormt steeds de kern van je online activiteiten. Welke kanalen je verder ook gebruikt, je zal steeds weer verwijzen naar je website voor meer informatie, afbeeldingen, reservaties, enz. Maak je gebruik van AdWords om nieuwe prospecten te bereiken, dan zal de kwaliteit van je website ook het resultaat van je advertenties bepalen.

Voor D&T is AdWords een belangrijk kanaal waar zij constant nieuwe klanten uithalen. Uiteraard werd de nodige tijd besteed aan het opzetten en optimaliseren van de AdWords campagne.
Maar een Google advertentiecampagne staat of valt met de kwaliteit van je website. Als je prospecten via je advertentie op een website komen die slecht gestructureerd is, niet mobielvriendelijk is of zwakke informatie geeft, dan zal het resultaat uitblijven.

Een nieuwe website met cms systeem

Nadat er een tijd werd gesleuteld aan de oude website, werd besloten om een nieuwe site op te zetten, met een meer eigentijdse look, meer afbeeldingen en een betere structuur.

De website werd gemaakt in Joomla, zodat de klant dankzij het achterliggende CMS systeem zijn website zelf kan aanpassen en zelf de fotogalerijen kan aanvullen met recente referenties.

De structuur werd eenvoudig en overzichtelijk gehouden zodat de verschillende diensten onmiddellijk zichtbaar zijn. Elke dienst kreeg zo ook een eigen landingspagina die gekoppeld werd aan de AdWords advertenties.
Op die manier creëerden we een website met een eigentijdse look, die goed geïndexeerd wordt door de zoekmachines en de resultaten van de AdWords campagne optimaal ondersteunt.

De website bekijken kan op http://petersmet.be.