borabora dekstopborabora laptopborabora tabletborabora phone

 

Website voor privé sauna Bora Bora

Een website maken voor een privé sauna is natuurlijk een heerlijke opdracht, het is een dankbaar onderwerp en er zijn een hoop mooie beelden ter beschikking.
Maar waarom een nieuwe website? De bestaande website deed eigenlijk nog prima zijn werk, alle functionaliteiten waren aanwezig en de website kreeg veel bezoekers. De look had echter wel een update nodig en bovendien was de site niet mobielvriendelijk en dat wordt steeds belangrijker voor een goede ranking in Google.

Toen beslist werd om één van de units een volledige facelift te geven mocht ook de website niet meer achterblijven. En dus gingen we van start met een volledig nieuwe look, uiteraard volledig responsive zodat die op elk apparaat goed getoond wordt.

Website met cms systeem

De website werd gemaakt in Joomla, met content management system (cms) zodat de klant zelf kan updaten, teksten en prijzen kan aanpassen, arrangementen kan updaten en nieuwsberichten kan plaatsen. In een tijd waarin regelmatig nieuwe updates plaatsen belangrijk is geworden, is een cms systeem echt noodzakelijk.

Website met tal van functionaliteiten

Ook in de vorige website was het mogelijk online te reserveren. Aangezien de klant het bestaande reservatiesysteem wou blijven gebruiken, werd dit volledig overgenomen in de nieuwe website. We bekeken hoe we het voor de bezoeker duidelijker en gebruiksvriendelijker konden maken en implementeerden daarna het systeem in de nieuwe website.

Ook de recensies die via Resengo binnenkomen werden opnieuw geïntegreerd. Op bijna elke pagina van de website vind je getuigenissen terug die random worden getoond zodat de bezoeker steeds nieuwe getuigenissen ziet.

Bekijk de website op http://saunaborabora.be en kom gerust in de verleiding om de sauna zelf eens een bezoekje te brengen, we kunnen het u absoluut aanbevelen :-)