cristinaspen

Website voor copywritster

Cristina is copywritster, ze schrijft oa commerciële teksten voor websites, brochures, blogs of sociale media en specialiseerde zich ondertussen ook in het optimaliseren van teksten voor Google.

Wat zo bijzonder is aan haar situatie is dat ze in Brazilië woont. De foto op haar homepage vertelt het al, dit is haar favoriete werkplaats, met de oceaan op de achtergrond. Veel inspirerender kan de omgeving volgens mij niet worden...

Ook ik werk al een tijd met haar samen en was dan ook blij de website voor haar te mogen ontwikkelen.
De afstand is absoluut geen probleem, Cristina kan natuurlijk niet eventjes bij je langskomen op kantoor, maar dankzij middelen zoals Skype hoeft dat een samenwerking niet in de weg te staan.

Op de website mocht de exotische sfeer best tot uiting komen maar daarnaast vertelt ze natuurlijk ook welke teksten ze voor je kan schrijven. Verder hebben we ook een pagina opgezet waar ze referenties kan tonen en werd er een blog geïntegreerd. De website werd volledig opgezet in cms (content management system) zodat Cristina zelf nieuwe blogartikelen kan aanvullen en nieuwe referenties kan plaatsen.

Bekijk hier de website: http://cristinaspen.com/