Het verhogen van de online zichtbaarheid voor Tescity

tescity 1

Tescity is een zeer mooie winkel in tweedehandskleding, gelegen te Boom. Hier vind je echt alleen zeer mooie tweedehandsspulletjes, mooi gepresenteert in een aantrekkelijke winkel. Daarnaast is er ook nog de webshop Tescity.be.

Na een webinar over SEO technieken kreeg ik een mailtje van de eigenaar waarin me verteld werd dat ze te weinig online zichtbaar zijn waardoor de resultaten in de webshop tegenvielen. Ze wilden graag wat hulp om de resultaten te verbeten.

Na overleg tekenden de zaakvoerders in voor een een coachingdag waarin we een volledig actieplan opstellen voor de komende tijd.
In de loop van de dag bespraken we de mogelijke strategieën:

  • verbetering van de webshop
  • het starten van een blog
  • verbeteren van de Facebookpagina
  • het inzetten van een andere sociale media zoals Pinterest
  • het gebruiken van nieuwsbrieven
  • gebruik van online advertenties via Facebook en AdWords

Op het einde van de dag werd een jaarplanning opgesteld met duidelijke actiepunten.

 


De ervaring van de klant op deze coaching dag:

Het was een zeer leerrijke dag in een fijne, losse en vriendschappelijke sfeer. We hebben zeer veel bijgeleerd en heel vaak 'ah, zit dat zo' gedacht. Het was ook belangrijk om te weten te komen welke sociale media voor ons interessant zouden zijn.

Ondertussen zijn we actief aan de slag gegaan ! Pinterest account is aangemaakt en we zijn borden aan het vullen. Wordpress Tescityblog.be is ook al geboren maar staat nog niet online. Google+ heeft ook al extra foto’s gekregen. Er is nog veel werk aan de winkel ... we doen ons best.


 Kan jij ook wat hulp gebruiken met het vergroten van je online zichtbaarheid, laat dat hier je gegevens achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.