dens adwords 2  dens adwords 3

 

In augustus 2015 zijn we gestart met Google Ads advertenties voor Dens-renovatie. Deze advertentietool van Google biedt een heleboel mogelijkheden en voor je van start gaat is het dan ook belangrijk om te weten welk doel je wil bereiken. Is je doel naamsbekendheid dan zal je Adwords op een heel andere manier moeten inzetten dan wanneer je wil dat prospecten contact met je opnemen.
Voor Dens-renovatie is het belangrijkste doel offerte-aanvragen binnen krijgen en Google Ads wordt dan ook volledig ingezet op het Google zoeknetwerk.

Bij de start in 2015 haalden we met onze eerst advertenties bijna 1500 vertoningen en bijna 70 klikken naar de website. Sindsdien hebben we die resultaten maandelijks geëvalueerd en geoptimaliseerd. Ondertussen zijn de resultaten dan ook aanzienlijk verbeterd, in april 2016 haalden we 11.282 vertoningen en 190 klikken. Onze contactpersoon bij dens-renovatie wist onze eerder deze week te vertellen dan ze momenteel tussen de 80 en 100 offerte-aanvragen per maand binnen krijgen via de Google advertenties, een mooi resultaat toch?

Wil je graag meer weten over deze advertentietool, lees dan alvast dit artikel over Google Ads.

Wil je zelf graag Google Ads inzetten voor je bedrijf, neem dan contact op en we zitten binnenkort samen.