dienstbetoon 2

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Opdracht:
Dienstbetoon is een sociaal secretariaat voor bouwbedrijven en aanverwante sectoren. Hun vorige website was verouderd en er was dringend nood aan vernieuwing. Via de website willen zij een stuk dienstverlening geven aan de klanten en nieuwsberichten brengen uit de sector.

Oplossing:
De website werd volledig opgezet met CMS zodat de klant de website volledig zelf kan onderhouden.
Er werden een aantal online tools voorzien zoals het opzoeken van looncodes, het opzoeken van de beheerder van je dossier en het aanmelden voor andere online diensten.

Daarnaast werd er een menu-item 'nieuws' voorzien waarop Dienstbetoon de nieuwste berichten kan plaatsen om hun klanten up-to-date te houden.Bovendien werd een module geïntegreerd om nieuwsbrieven te versturen waarbij Dienstbetoon de mogelijkheid heeft om de reeds eerder gepubliceerde nieuwsberichten te koppelen aan de nieuwsbrief en te versturen vanop de website. Op die manier wordt het regelmatig versturen van een nieuwsbrief naar je klanten kinderspel.

Uiteraard werd ook een mobielvriendelijke versie voorzien zodat de website ook vanop tablet of smartphone vlot bereikbaar is.

Wat zegt de klant:

"Het resultaat mag echt wel gezien worden.  Proficiat voor het ontwerp en geleverde werk !"
Mario Robberechts, Directeur

"We zijn volop bezig met het aanvullen van de site met onze teksten e.d.
Bedankt voor de duidelijke handleiding!"
Marianne Ingels, Dossierbeheerder

 

website:
http://www.dienstbetoon.be

Terug naar referenties.