bb bahia 1  bb bahia 2  bb bahia 3

 

Opdracht:
Een Belgische vriendin is uitbaatster van een B&B in Bahia, Brazilië en wil met haar website zowel de Europese als Braziliaanse markt bereiken.
Vraag was een aantrekkelijke website te bouwen die ze gemakkelijk zelf kan aanpassen.

Oplossing:
De website werd aangemaakt met een Content Management Systeem zodat Cristina de website volledig zelf kan beheren en geregeld nieuwe promoties, uistappen en beelden online kan plaatsen.

Extra:
• Een beschikbaarheidskalender
• Een gastenboek
• Links met tripadvisor, hiddenpousadasbrazil en IHA

Website:www.bb-bahia.com

Sociale media:
Cristina maakt gebruik van verschillende sociale media, zoals facebook, twitter, blogpost en instagram.

Ondertussen volgde zij mijn cursus Facebook en ondanks het feit dat ze al wel een tijd vertrouwd was met Facebook haalde ze er toch een aantal nuttige tips uit. Momenteel is ze zeer intensief bezig met haar Facebook pagina waardoor het aantal fans en haar bereik mooi blijft stijgen!
Ze volgt daarbij ook mijn blog en Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten zodat ze die optimaal kan benutten.

bb bahia 4 bb bahia 5 bb bahia 6

Wat zegt de klant:

Martine, ik wil je graag even laten weten dat jouw posts op deze pagina enorm interessant zijn voor wie professioneel met de materie bezig is. Ik sla geen filmpje over! Een grote hulp. Goed ook dat alles terug te vinden is op je website, ik gebruik die dan ook echt als werkblad. Keep on posting! Tx.

Cristina Smet de Melo, Bahia, Brazilië

Terug naar referenties