TR interiors webdesign 02
         

TR-interiors is een jong bedrijf dat zich richt op renovatiewerken. Je kan bij hen terecht voor een nieuwe vloer, een nieuwe badkamer of zelfs een totaalrenovatie.

Online aanwezigheid

Zaakvoerder Gaetan is zich zeer goed bewust van het belang van online vindbaarheid en wou van de zomer graag gebruik maken om de website te bouwen.

In het voorjaar hadden we ons eerste gesprek, waarin Gaetan enthousiast vertelde over zijn bedrijf en plannen.
Op basis van die info werd een ontwerp gemaakt. De structuur wordt bepaald door de diensten en producten die TR-interiors levert.
Per dienst of product werd een pagina voorzien, zodat de bezoeker gemakkelijk de info vindt die hij zoekt. Ook voor Google is het in deze structuur duidelijk waarover elke pagina gaat en op welke trefwoorden die moet geïndexeerd worden.

Als we spreken over renovaties willen bezoekers natuurlijk ook resultaten zien. Daarom zijn er op verschillende pagina’s fotogalerijen voorzien. Daarnaast is er ook een pagina ‘realisaties’ waar regelmatig nieuwe projecten kunnen toegevoegd worden in de verschillende categorieën.

De website werd gebouwd in Wordpress, zodat Gaetan eenvoudig zelf extra realisaties kan plaatsen of beelden in de fotogalerijen kan toevoegen of vervangen.

Vindbaarheid in Google

Technisch is de website volledig in orde om goed gevonden te worden in Google maar er is veel concurrentie en iedereen wil op de eerste pagina staan. Om echt goed te scoren in Google is er dan ook meer nodig dan enkel een website online zetten.

Om de vindbaarheid op heel specifieke trefwoorden te verbeteren, werd er een blogpagina toegevoegd aan de website. Bedoeling is om hier op regelmatige basis een artikel toe te voegen rond een specifiek onderwerp, zoals terrastegels, inloopdouches, enz.. We vertrekken daarvoor vanuit een contentkalender waarin we op voorhand bepalen welke onderwerpen er maandelijks aan bod komen.

Daarnaast bekijken we ook de mogelijkheden van social media en online advertising om de online vindbaarheid de komende maanden sterk te verhogen.

De website van TR-interiors kan je hier bekijken.