id4web 03beheer onlinemarketing
         

Optimalisatie bestaande website

Syndicus 03beheer is gevestigd in het centrum van Antwerpen en beheert ondertussen meer dan 7000 appartementen, studio’s, kantoren en winkels in Antwerpen en ruime omgeving.

Om 03beheer online beter vindbaar te maken werd de bestaande wordpress website geoptimaliseerd.
De tekst op de homepage werd herschreven, rekening houdend met de belangrijkste trefwoorden, en de lay-out werd uitgebreid met een link naar de 2 meest recente blogartikelen en linken naar het 03Magazine.

Ook op andere pagina’s werden teksten herschreven en geoptimaliseerd voor Google. We kijken daarbij niet alleen naar het gebruik van de juiste trefwoorden maar ook naar een schermvriendelijke opmaak en een aantal technische regels waardoor Google de website beter kan indexeren.

Ondertussen wordt de website goed gerankt op alle belangrijke trefwoorden en het aantal maandelijkse bezoekers blijft stijgen.

Bloggen en Social media

Voor Google is het ook belangrijk dat de website regelmatig een update krijgt. Door het toevoegen van een blog hebben we een uitstekend middel om regelmatig nieuwe content toe te voegen en dieper in te gaan op actualiteit en wetgeving rond het beheer van gebouwen. Dankzij deze blogartikelen verbeteren we constant onze ranking in Google en bovendien houden we de bezoeker op de hoogte van de meest recente wijzigingen.

Die artikelen delen we wekelijks via Facebook en LinkedIn. Op die manier bouwen we aan de bedrijfspagina’s op sociale media en we trekken opnieuw meer verkeer naar de website.

Marketing

Naast SEO en het plaatsen van berichten op social media, maakt 03beheer ook gebruik van e-mailmarketing om de bestaande klanten op de hoogte te houden van de actualiteit.

En tenslotte is er ook het 03magazine dat jaarlijks verschijnt en waarin we naast actualiteit ook medewerkers en projecten in de kijker zetten.

Een mooie marketingmix, die zowel bestaande relaties als nieuwe bezoekers aantrekt en zorgt voor een uitstekende online zichtbaarheid.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier door naar 03beheer.be