Donna-mode staat voor kwalitatieve, gevarieerde merkkleding voor dames, met winkels in Duffel, Lier en Kontich. Aangezien de consument steeds meer online koopt en cross channel steeds belangrijk wordt, werd vorig jaar besloten om naast de fysieke winkels ook een webshop te starten.

Doel van de webshop:

De webshop biedt een extra service voor bestaande klanten die nu ook online hun favoriete merk kunnen bestellen bij Donna.
Daarnaast willen we ook een nieuw publiek bereiken, die Donna mogelijk nog niet kennen. Uiteraard kunnen ze online bestellen maar we willen hen graag ook verleiden om één van de fysieke winkels te bezoeken. De winkels worden dan ook sterk in de kijker gezet door een aantal mooie foto’s maar ook door steeds de acties te vermelden, zoals opendeurdagen, braderijen, enz.

Online verkoop:

De webshop bevat alle standaard functies, zoals een wishlist en selectie op soort kledingstuk, merk en/of kleur.
We gebruikten hiervoor Presta shop en koppelden dit rechtstreeks aan het kassasysteem zodat de voorraad steeds up-to-date is. Ook het opladen van een nieuwe collectie, met beelden, prijzen en info verloopt volledig via het kassasysteem.

Enkel het updaten van de acties en merken verloopt via de webshop zelf. Onderhoud van de webshop wordt daardoor beperkt tot het minimum zodat dit weinig extra tijd vraagt van de medewerkers.

Benieuwd?

De webshop van Donna kan je bekijken via donnamode.be.