ebakery webdesign 1ebakery webdesign 2ebakery webdesign 4ebakery webdesign 3

 

Webshop ambachtelijke patisserie

Best bijzonder zo’n webshop voor ambachtelijke patisserie maar ook absoluut een toegevoegde waarde.
Bij Ebakery vind je heerlijke taarten, dessertbuffetten, mini-gebakjes en andere lekkernijen, alles volledig op bestelling. Een fysieke winkel is er niet, waardoor de webshop een ideale manier is om de klant een volledig overzicht te geven van al dat lekkers.
De klant kiest, bestelt en betaalt online, geeft in op welke dag en uur hij zijn bestelling wil afhalen en ontvangt onmiddellijk een bevestiging.
Eenvoudiger kan niet en bovendien kan je daardoor bestellen op elk uur van de dag, wanneer je zelf tijd hebt, zonder dat je naar een winkel moet rijden.

Eenvoudig beheersysteem

We gebruikten Prestashop als basis, zodat de webshop volledig op maat kon worden ingericht. Taarten op verschillende formaten, bokkepootjes in zakjes van verschillende grammages, dat is allemaal geen probleem. Ook het afrekensysteem werd aangepast aan dit product. Zo moet er bv voor glaasjes een waarborg betaald worden, die kost wordt dan ook automatisch toegevoegd aan het winkelmandje. Voorraad is dan weer niet van toepassing voor deze webshop, die functionaliteit werd dan ook volledig afgezet.

Ellen kan ook steeds nieuwe producten of seizoensgebonden producten zelf toevoegen en na de feesten weer offline zetten.
De bestellingen komen binnen via mail, de klant krijgt automatisch een bevestiging en factuur, zodat Ellen zich kan concentreren op het bakken.

Neem hier een kijkje op de webshop van Ebakery en kom in de verleiding om wat lekkers te bestellen :-).