bd heatinsolutions 1bd heatinsolutions      

Opdracht:
BD Heating solutions is een jong bedrijf dat zorgt voor een optimaal energierendement in uw woning. De enthousiaste zaakvoerders zijn altijd zeer druk bezig met de beste oplossingen zoeken en uitvoeren voor hun klanten waardoor het ontbrak aan tijd voor het uitwerken van een online marketing. De opdracht bestond dan ook uit verschillende onderdelen zoals het ontwerpen van een logo, het ontwikkelen van concept-beeld tot het ontwikkelen van de website en het opzetten van een Facebook pagina.

Oplossing:
Dankzij het content management system kan de klant de website zelf updaten en aanpassen, wat vooral belangrijk is voor het aanvullen van de referenties en de nieuwsberichten.

website:
http://bd-heatingsolutions.be

Sociale media:
Voor sommige onderwerpen is het niet zo vanzelfsprekend 1000 volgers of fans te verzamelen, omdat het nu éénmaal een minder 'leuk' onderwerp is. Dat wil niet zeggen dat een Facebookpagina niet nuttig kan zijn, je hoeft die immers niet alleen te gebruiken om je eigen fans te bereiken. Door gebruik te maken van de uitgebreide advertentiemogelijkheden kan je op basis van je Facebook pagina een breed publiek bereiken en zo de traffic naar je website verhogen.

Ook voor bd-heatingsolutions zijn we gestart met adverterteren op Facebook:

bd heatinsolutions 3 bd heatinsolutions 4 bd heatinsolutions 5

Terug naar referenties.