Je website is de kern van je online marketing en moet een marketinginstrument zijn dat je helpt met het behalen van resultaten.
Is je website momenteel niet meer dan een online visitekaartje dan zal je daar weinig resultaat uithalen.

Wil je online beter zichtbaar worden?
Wil je nieuwe klanten aantrekken via het internet?


Wat je nodig hebt is een website die jouw doelen ondersteunt, die goed gevonden wordt in Google en waarop bezoekers de informatie vinden die ze zoeken.

Aangezien ieder bedrijf zijn eigen doelstellingen heeft en zijn eigen huisstijl en imago, is een website op maat steeds de beste formule. Die kan immers volledig afgestemd worden op jouw specifieke behoeften en meegroeien met je bedrijf.
Daarnaast werken wij steeds met CMS (content management systeem) zodat je je website volledige zelf kan onderhouden en updaten.

Webdesign op maat, hoe gaat dat in zijn werk?

We starten steeds met een persoonlijk gesprek. Natuurlijk moet je website er goed uitzien maar een mooie website is niet voldoende om resultaat te halen. Daarom gaan we eerst in op een aantal belangrijke onderdelen van je website voor we aan de slag gaan met een ontwerp:

 1. Welk doel wil je bereiken met je website en hoe kunnen we dat realiseren?
 2. Wie behoort er tot jouw doelgroep en hoe kunnen we ze bereiken en overtuigen van je expertise of kwaliteit.
 3. Hoe gaan we je website optimaliseren, zodat je sneller bovenaan in de zoekresultaten komt.

Op basis van die informatie maken we een eerste ontwerp voor je website dat we uitgebreid bespreken. Pas wanneer het ontwerp volledig goedgekeurd is, starten we met het opzetten van de website. Die wordt geplaatst op een tijdelijke url waar je de site kan bekijken, aanvullen en uittesten.

En dan zijn er nog de webteksten. Ga je die zelf schrijven? Beschik je daarvoor over voldoende tijd en een goede schrijfstijl?
Bij ID4web kan je ook de copywriting aan ons overlaten. We schrijven teksten die vlot leesbaar zijn voor je bezoeker maar houden ook rekening met de vindbaarheid voor Google.

10 redenen om ons je website toe te vertrouwen

 1. Persoonlijke bespreking
  Iedere website start met een uitgebreide bespreking van je doelstellingen en verwachtingen.
 2. Uniek webdesign
  We maken steeds een ontwerp op basis van jouw doelstellingen en huisstijl. We zorgen steeds voor een gebruiksvriendelijke en duidelijke structuur en een creatieve vormgeving.
 3. Makkelijk zelf te onderhouden.
  Je website of webshop wordt steeds opgezet met cms (content management system), zodat je de site volledig zelf kan onderhouden.
 4. Handleiding op maat
  Geen dikke, algemene boeken maar een handleiding volledig op maat met schermafbeeldingen van jouw website.
 5. Scoren in Google
  Een goede ranking in de zoekmachines is belangrijk voor je vindbaarheid. We zorgen er dan ook voor dat de basis van je website geoptimaliseerd is voor Google.
 6. Mobielvriendelijk webdesign
  Wij voorzien standaard een mobielvriendelijke versie voor tablet en smartphone zodat je website ook op mobiele toestellen optimaal getoond wordt.
 7. Sterke inhoud
  Op basis van jouw informatie schrijven we krachtige teksten die zowel commercieel sterk zijn als zoekmachinevriendelijk. Bovendien zorgen wij voor implementatie van de teksten en metadata.
 8. Blijf up-to-date
  Via onze nieuwsbrief houden we je constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.
 9. Back-ups en technisch onderhoud
  Technisch onderhoud van de website is belangrijk voor de beveiliging van je site tegen virussen en hackers. Met ons onderhoudsplan hoef je je hierover geen zorgen te maken.
 10. Marketing ondersteuning
  Staat je website online dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Hoe krijg je meer bezoekers op je website? Hoe kan je een e-maillijst opbouwen en een constante stroom prospecten op gang brengen? Hoe maak je van prospecten sneller klanten?
  In deze fase help ik je graag met het opzetten van een online marketing plan zodat je website ook echt gaat converteren.


Wil je ook een website die je nieuwe klanten oplevert?


Contacteer me via het contactformulier of bel me op 0495/164 799 en we zitten binnenkort samen voor een vrijblijvende gesprek.
Tot binnenkort?