id4web coaching tekstmodel

Paula en Henri van Tekstmodel Schrijftrainingen zijn zeer actief bezig met online marketing en doen heel wat zelf. Uiteraard schrijven ze zelf hun teksten, maar ze bouwen ook zelf de nodige funnels en landingspagina’s.

Zij hebben dan ook minder behoefte aan praktische hulp maar zoeken vooral iemand die kritisch meekijkt, coacht en aangeeft waar verbeteringen mogelijk zijn.

Waarom is coaching vaak waardevol?

Als ondernemer ken je je eigen bedrijf door en door en je producten of diensten hebben voor jou geen geheimen meer. Daardoor wordt het vaak moeilijk om je te verplaatsen in die prospect die jouw aanbod nog niet kent.

Door een beroep te doen op een externe coach met expertise in online marketing ontdek je sneller waar je aanbod niet duidelijk genoeg is of hoe je met een aantal kleine (of soms grote) aanpassingen meer resultaat kan halen.

Paula en Henri waren alvast blij met mijn tips voor het verbeteren van de landingspagina’s. Daarnaast coach ik hen in het verbeteren van hun weggever en funnel en in de volgende stap ga ik hen helpen met online advertising via social media en Google Ads.

Samenwerking in twee richtingen

Om het aanbod van tekstmodel beter te leren kennen bekeek ik enkele online lessen van hun schrijftrainingen en ik ontdekte al heel snel dat ik van Paula nog aardig wat kan leren als het over schrijven gaat.
Ik heb mij dan ook ingeschreven op een aantal van haar online schrijftrainingen en ben daar ondertussen enthousiast mee aan de slag gegaan.

Benieuwd naar het aanbod van schrijftrainingen?
Meer info vind je hier.