De website van RMD Classic Competition Cars is een echt marketinginstrument. Regelmatig worden hier nieuwe wagens op geplaatst, die vervolgens op verschillende manier gepromoot worden.

Bij elke wagen is uitgebreide informatie beschikbaar, gaande van een aantal vaste gegevens zoals chassisnummer, kleur, locatie, bouwjaar, ed tot een volledige omschrijving, geschiedenis en vaak nog een aantal extra pdf-files zoals reserve-onderdelen of race resultaten.

Uiteraard hoort er bij elke wagen ook een uitgebreide fotogalerij.

Gebruiksvriendelijkheid voor RMD

Aangezien er regelmatig nieuwe wagens online komen, werd er gezocht naar een systeem dat het inbrengen van een nieuwe wagen zo gemakkelijk mogelijk maakt. Zo werden er een aantal eenvoudige invulvelden voorzien voor de vaste gegevens en kunnen beelden eenvoudig worden opgeladen en gerangschikt.

Is de wagen verkocht dan wordt die met een simpele klik naar de categorie ‘sold’ gezet of offline gehaald.

 

Gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker

Dankzij de filters kan de bezoeker zeer eenvoudig filteren op merk, type of bouwjaar en zo op zoek gaan naar een specifieke wagen. Per wagen kan de bezoeker steeds een pdf-file downloaden met alle belangrijke gegevens. Die pdf wordt steeds live gegenereerd zodat de bezoeker steeds de meest recente informatie krijgt.

Bij elke wagen werd ook een contactformulier geplaatst waarbij telkens de omschrijving van de wagen automatisch wordt ingevuld om vergissingen te voorkomen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website op www.rmd.be