webdesign id4web stickgrips 1

webshop stick-grips.com

Stick-grips is een verbetering van de klassieke fitness handschoen waardoor je handen net zo goed beschermd worden zonder dat ze gaan zweten. Een product waar elke fitnesser blij mee zal zijn.

Stick-grips werden al gedurende een aantal jaren met succes verkocht in gymzalen en de grote tevredenheid van de gebruikers deed de verdeler besluiten om dit product verder in de markt te zetten en internationaal te gaan verkopen, zowel aan bedrijven als privé personen.

De bestaande website was daar niet echt geschikt voor en dus werd besloten een nieuwe website te starten met daarin een webshop zodat de bezoeker zijn stick-grips onmiddellijk online kan bestellen.

webshop Stick-grips

Stick-grips is natuurlijk maar één product maar is wel verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er toch voor gekozen werd een volledige webshop op te zetten.
De webshop kan constant door de klant zelf worden aangepast zodat hij nieuwe kleurcombinaties kan toevoegen of uitverkochte kleuren offline kan halen. Daarnaast is het ook mogelijk tijdelijke acties te voorzien of een eindereeksproduct met korting aan te bieden.

Stick-grips personaliseren

Als eigenaar van een fitnessclub kan je stick-grips personaliseren met eigen logo en kleuren. De website werd voorzien van een pagina waarop bedrijven logo en kleuren kunnen doorgeven om gepersonaliseerde stick-grips te bestellen.

Website functionaliteiten

Bezoek zeker even de website, je zal merken dat hier heel sterk gewerkt werd op de doelgroep en dat we die doelgroep de informatie willen bezorgen die ze zoeken. We gebruiken daarvoor beelden van verschillende situaties, recensies van tevreden klanten en er werd een blog voorzien om dieper in te gaan op alles wat te maken heeft met fitness.

Daarnaast werd ook de basis gelegd voor een goede ranking in de Google zoekresultaten. Goed scoren in Google is natuurlijk ook het resultaat van onderhouden en updaten van de website maar met een goede (technische) basis ligt de weg vrij om met sterke content betere resultaten te halen.

De stick-grips webshop kan je hier bekijken.