hanbit homepagehanbit website

 Website voor beëdigd vertaler tolk Nederlands/Koreaans

Als beëdigd vertaler-tolk is Kim redelijk uniek in België en heeft ze weinig concurrentie. Bij rechtbanken was ze al wel bekend maar online was haar vindbaarheid beperkt. Het opzetten van een website in beide talen moet daar nu verandering in brengen.

Meertalige website

Het opzetten van een website in meerdere talen doen we natuurlijk wel vaker maar een website opzetten in het Koreaans bleek toch een hele uitdaging.
Je hebt immers constant geen idee wat er staat, welke vertaling bij welke zin hoort, of woorden wel goed gesplitst worden, enz.
Af en toe kregen we daardoor wel grappige toestanden :-)
Met de nodige hulp van Kim werd uiteindelijk alles in goede banen geleid en online gezet.

CMS-systeem

Onze websites worden steeds gebouwd met een CMS-systeem, wat betekent dat de klant de website zelf kan onderhouden. Daarbij specialiseren wij in Joomla, een uitstekend systeem waarbij de klant eenvoudig online kan inloggen om aanpassingen uit te voeren.
Aangezien updates belangrijk zijn om een goede positie te krijgen in de zoekmachines, werd er een pagina ‘referenties’ voorzien waar Kim regelmatig een nieuw project kan plaatsen.
Daarnaast werd ook een pagina Faq’s voorzien, die kan aangevuld worden met steeds terugkerende vragen. Daardoor vindt de bezoeker sneller alle nodige informatie en vermijden we dat steeds dezelfde vragen gesteld worden aan de telefoon.

 

Heb je een vertaling Nederlands-Koreaans nodig? Klik dan hier door naar de website van Hanbit.