kc diving 1kc diving 2

 

Website voor toonaangevend Belgische duikbedrijf met dochterbedrijf in Ghana

K&C Diving is actief sinds 2009 en ondertussen marktleider in België. Als toonaangevend bedrijf is het uiteraard belangrijk een website te hebben met de juiste uitstraling en daarom werd beslist een nieuwe website te bouwen met een uitgebreide voorstelling van de activiteiten.

Vooral onder de knoppen diensten en projecten vind je op deze website heel veel informatie terug. Er zijn twee redenen om zoveel tekst op de website te plaatsen:

  • Enerzijds is veel tekst belangrijk voor de vindbaarheid in Google. Onder elke dienst zal je op K&C Diving een tekst terugvinden die lang genoeg is om de trefwoorden te verwerken. Daardoor weten de zoekmachines perfect voor welke zoekopdracht specifieke pagina’s mogen getoond worden.
  • Anderzijds is het ook belangrijk dat de bezoeker van de website de informatie vindt die hij zoekt. De tijd dat er niet veel tekst moest staan op een website omdat ‘mensen toch niet lezen op internet’ is voorbij. Mensen lezen wel degelijk op internet maar ze lezen op een andere manier. Uiteraard houden we rekening met de regels die een tekst schermvriendelijk maken zodat de website niet alleen goed scoort bij de zoekmachines maar ook vlot gelezen wordt door je bezoekers.

K&C Diving onderhoudt zelf zijn website

Kc-dving.be werd gebouwd met Joomla, zodat K&C Diving de website volledig zelf kan onderhouden. Aangezien het voor de zoekmachines belangrijk is om de website regelmatig te updaten werden er bewust mogelijkheden voorzien om regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen.

  • onder ‘projecten’ kunnen regelmatig nieuwe referenties geplaatst worden
  • onder ‘nieuws’ kunnen heel uiteenlopende onderwerpen aan bod komen, bv een verbetering of vernieuwing in de dienstverlening, een nieuwe samenwerking, nieuwe producten, enz.

 Deze website heeft alle eigenschappen om goed te scoren in de zoekmachines maar geeft ook zeer goed de expertise van het bedrijf weer waardoor bezoekers sneller overtuigd worden om klant te worden.

Bekijk hier de website: www.kc-diving.be