Training op maat van jouw bedrijf.


Zelf aan de slag.

Ga jij als ondernemer graag zelf aan de slag met je online marketing? Dat is natuurlijk prima, ik ben zelf ook iemand die graag veel zelf doet, dus ik herken mezelf daar volledig in.
Anderzijds heb ik de afgelopen jaren ook gemerkt dat het ontzettend veel tijd kost om de nodige info te verzamelen. Ik ging er van uit dat alles online te vinden is, meestal zelfs gratis, en dat klopt ook. Maar achteraf beschouwd heeft me dat heel veel tijd gekost en na een jaar van gratis webinars volgen en zoeken naar handleidingen op Google en YouTube ben ik dan toch betalende cursussen gaan volgen omdat ik het beu was om uren tijd te verspillen aan het zoeken naar informatie.
Zelf doen is prima, maar bespaar jezelf een hoop tijd en energie door te starten met de juiste informatie, zodat je perfect weet wat je moet doen om echt resultaat te halen.

Wil je een opleiding volledig op maat, voor één of meerdere personen, stuur me dan een bericht via mijn contactpagina of bel me op 0495/164 799. Ik bel je dan zo snel mogelijk op om de opleiding te bespreken zodat ik je een concreet voorstel kan doen.

Voor welke opleidingen kan je bij mij terecht?
    •    opleiding Facebook
    •    opleiding LinkedIn
    •    opleiding Sociale Media in het algemeen
    •    opleiding SEO of zoekmachineoptimalisatie
    •    opleiding Joomla


Wil je liever een online opleiding volgen, kijk dan alvast even op mijn trainingsplatform. Ik bied daar online opleidingen aan en hoop dit platform het komende jaar serieus uit te breiden.

online platform

 

Meer online zichtbaarheid

Ben je niet specifiek op zoek naar één bepaalde opleiding maar heb je behoefte aan goed advies om je online zichtbaarheid te vergroten, maak dan gebruik van de IDscan. Je krijgt dan van mij een volledige analyse op maat van jouw bedrijf met duidelijke conclusies en advies voor optimalisatie. Aan de hand van dit rapport weet je perfect welke stappen je moet zetten om beter te ranken in de Google zoekresultaten, hoe je meer bezoekers naar je website kan trekken en hoe je ervoor zorgt dat prospecten sneller voor jou kiezen.
Lees hier mee over de IDscan.

IDscan


Persoonlijke coaching

Wil je snel resultaten met persoonlijke ondersteuning, dan bied ik je de IDplus-dag aan. We gaan dan een volledige dag samenzitten, bekijken wat jouw doelstellingen zijn en werken een marketingplan uit op maat van jouw bedrijf. Op het einde van die dag weet je perfect hoe jij je online zichtbaarheid kan vergroten, welke aanpassingen je website nodig heeft en welke kanalen jij kan inzetten om je doelgroep te bereiken en op korte termijn je omzet te verhogen.
Lees hier meer over de IDplus dag.

IDplus

 

Heb je nog vragen over opleidingen of coaching of twijfel je wat voor jouw de beste oplossing is?
Stuur me een berichtje of bel me op 0495/164 799.