paraiso 1    paraiso 3   paraiso 2 

 

Opdracht:
Paraiso Rio Real is een prachtig vakantiedomein in Bahia, Brazilië. De klant wou een website die de sfeer van het terrein uitstraalt en de verhuur van de villa's ondersteunt.

Oplossing:
De website werd gemaakt met een Content Management Systeem zodat iedere eigenaar zijn foto's, informatie en prijzen op eenvoudige wijze kan ingeven en aanpassen.

Extra:
• Per villa werd een beschikbaarheidskalender voorzien zodat de bezoeker heel snel een overzicht krijgt van welke villa nog te huur is tijdens de geplande vakantieperiode.
• Voor de pagina 'tarieven' werd een overzichtstekening gemaakt van het terrein waarop je de ligging van de verschillende villa's kan bekijken.

website:
www.paraisorioreal.com

Sociale media:
Facebook is voor hen uiteraard een uitstekend medium om foto's te delen, acties te plaatsen en de villa's te promoten. De Facebook bedrijfspagina werd opgemaakt in 3 talen aangezien hier zowel Braziliaanse als buitenlandse gasten komen. Op die manier ziet elke fan alleen posts in zijn eigen taal en kan je bovendien de posts aanpassen aan je doelpubliek, een Braziliaanse fan zal immers andere info verwachten dan een Belgische of Nederlandse fan.

Els volgde ondertussen mijn Facebook cursus en post nu zeer regelmatig berichten die ze af en toe ook gaat promoten om een groter bereik te krijgen.

paraiso 4 paraiso 5 paraiso 6

Terug naar referenties